Saperas

 

SAPERAS es dedica a la fabricació de segells de goma i a la venda dels seus accessoris. Fundada l’any 1936, gràcies a aquests 80 anys d’experiència i junt amb la distribució de les millors marques del sector,  és la referència a Tarragona en la seva activitat. El seu producte es dirigeix tan a particulars, negocis o oficines com a Pimes i grans empreses.

 

QUALITAT. Tots els seus productes de fabricació pròpia s’entreguen amb les màximes garanties de qualitat degut al control que realitzen fins a tres departaments diferents durant el seu procés de fabricació.                       

SERVEI. Gràcies a la seva llarga experiència, poden assessorar-vos amb el producte més adequat per a les vostres necessitats i garantir el lliurament en el menor temps possible.

 

SERIETAT. Sempre compleixen els seus compromisos.

 

Halnet et portarà els teus productes Saperas de forma ràpida i adaptada.

Visita la seva pàgina web. Qualitat, Servei i Serietat.

https://www.saperas.cat/ 

 

2020-12-30T13:03:31+00:00

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies. Política de cookies